Account Manager Binnendienst
Dilbeek, - Full Time

Zoek je een omgeving waar je veel kunt leren van ervaren collega’s? Kom jij het best tot je recht in een informele omgeving waar je de ruimte krijgt om je eigen koers te bepalen? En ben jij proactief, ondernemend en een echte teamspeler? Dan pas jij zeker bij Arcus!

Dit ga je doen

Als Accountmanager Binnendienst bij Arcus verkoop jij op maat oplossingen voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Onze productportfolio loopt uiteen van buizen tot flenzen en fittingen en er zijn talloze mogelijkheden om jouw klant optimaal te bedienen. Je klanten zijn divers, van industriële en chemische organisaties tot installatiebedrijven en scheepsbouw. Je werkt in een business-to-business (B2B) omgeving en verkoopt dus uitsluitend aan bedrijven, niet aan particulieren.

Als Accountmanager Binnendienst ben je een betrouwbare partner voor je klanten. Omdat je ze goed kent kan je je goed verplaatsen in wat zij nodig hebben en brengt advies uit over de best mogelijke productkeuze. Je krijgt energie van het leveren van service en omdat jij van nature nieuwsgierig bent ben jij in staat om snel te achterhalen waar je klant nu écht mee geholpen is. Op de lange termijn, want samen met je klant werk je aan een gedegen partnership in plaats van een snelle verkoop. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je komt terecht in een hecht informeel team dat elkaar ondersteunt waar nodig. Wij hechten veel waarde gehecht aan samenwerking. Om niet alleen van elkaar te leren over bijvoorbeeld de producten en klanten, maar ook om behaalde successen te vieren.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden je dan ook veel vrijheid en ruimte om je functie vorm te geven en je verder te ontwikkelen. Zo kan je denken aan je eigen marktplan waarin je uit hebt gewerkt welke klantrelaties je graag uitbouwt, wat je hiermee wil bereiken en welke nieuwe klantrelaties je wil opzetten. Je bepaalt dus zelf de route naar jouw succes!


Dit ben jij
Je bent pas afgestudeerd (idealiter richting verkoop/sales op Bachelor niveau) en op zoek naar je eerste job, of je hebt reeds enige commerciële ervaring opgebouwd. Mensen om je heen omschrijven je als behulpzaam, vriendelijk en leergierig. Deze eigenschappen maken je uiterst geschikt om deze rol aan te pakken.

Op ons kantoor in Dilbeek (nabij Brussel) werken we met Nederlands en Franssprekende collega’s en klanten, het komt dus van pas wanneer je een van deze talen goed spreekt. Wanneer je daarnaast ook de Engelse taal beheerst, is dat een plus!

Om je carrière van start te laten gaan of verder te laten groeien, is Arcus de juiste plek. We kenmerken ons door de volgende kenmerken en hopen dat jij jezelf hierin terugziet:

  • Teamspirit: Samen werken we naar gezamenlijk succes;
  • Proactiviteit: We zoeken actief naar commerciële kansen en handelen hiernaar;
  • Ondernemerschap: We streven naar een optimale dienstverlening en bedenken creatieve manierenen om telkens het beste resultaat te bereiken.


Dit krijg je ervoor terug

Bij Arcus kom je te werken in een informele organisatie waarin naast hard werk een goede samenwerking centraal staat. De redenen om je aan te sluiten bij onze organisatie zijn talrijk, onderstaand hebben we een aantal zaken voor je benoemd:

  • Een marktconforme verloning;
  • Een vaste 13e maand;
  • Mobiele telefoon vanuit Arcus;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en groeien in je rol;
  • Een internationale organisatie waarin je veel vrijheid en flexibiliteit krijgt om je job ideaal in te richten.


Werken bij Arcus
Arcus is een groothandel in roestvrijstaal- en koolstofstalen buizen en componenten voor industriële toepassingen. Elke buis, elke flens of fitting, in elke branche of markt. Arcus levert precies dié producten die de klant nodig heeft, in heel Europa en daarbuiten. Geen vraag gaan we uit de weg, want het team van Arcus heeft een sterk oplossend vermogen. Gebaseerd op een ongeëvenaarde productkennis, jarenlange ervaring en een enorme dosis intrinsieke motivatie om elke samenwerking uitzonderlijk te maken. Wij zorgen ervoor dat we hoe dan ook onze klant kunnen ondersteunen. Hebben we het niet, dan halen we het. Bestaat het niet, dan maken we het zelf!

We Are Arcus.
Word jij onze nieuwe collega? Reageer dan via onderstaande button of neem contact op met Paul Bertens (RecruiterShare) via +31 6 8251 5426, en wie weet mogen we jouw binnenkort welkom heten in ons team.