Commercieel Medewerker Binnendienst
Dordrecht, - Full Time

Werk jij graag samen met je klanten naar de juiste technische oplossing voor hun vraagstukken? Voel je je op je plek in een omgeving met ruimte voor eigen inbreng, flexibiliteit en teamspirit? Wellicht word jij onze nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst!

Wat ga je doen?

Je werkt als Commercieel Medewerker Binnendienst bij WTH samen met je team naar een passende oplossing voor de technische vraagstukken van je klanten. Zij kunnen jouw kennis en expertise gebruiken over onze nieuwste technologieën voor een duurzaam, gezond en aangenaam binnenklimaat. In samenwerking met je klant en collega’s onderzoek je de klantwens en passende mogelijkheden, tezamen ga je aan de slag met de calculaties die je uiteindelijk vertaalt naar een passende offerte. Welke componenten of modules zijn er nodig? Welke collega’s zijn er nodig bij de installatie? Hoeveel tijd gaat het project in beslag nemen? Zijn er andere technische alternatieven mogelijk? Stuk voor stuk zaken waar jullie in samenwerking het antwoord op gaan vinden.

Jouw focus ligt hoofdzakelijk op het beheren van bestaande en nieuwe relaties. Met jouw inhoudelijke kennis ben je in staat om als adviseur op te treden en mee te denken naar de beste oplossing. Om je kennis te blijven uitbreiden, verzorgen we verschillende in-house trainingen zodat je alle ins en outs van onze producten kent!

"Ik vind het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame samenleving. Samen met mijn collega’s werken we elke dag aan de mooiste woningbouw- en utiliteitsprojecten. Gebouwen waarin straks mensen wonen en werken. Dat je dan samen een bijdrage kunt leveren aan een gezond, aangenaam en ook nog eens duurzaam binnenklimaat, dat maakt voor mij het werken bij WTH speciaal.” - Arthur, je directe collega

Wat krijg je van ons?

We bieden veel ruimte voor creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid om jezelf en onze onderneming verder te professionaliseren en toekomstbestendig te maken. Je komt terecht in een informele, collegiale en flexibele werksfeer met ruim 80 collega’s. Afhankelijk van je ervaring bieden we je een brutosalaris tussen de €3250 – €3750 euro per maand. Daarnaast heb je 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen op fulltime basis, een goede pensioenregeling en bovendien kunnen je kinderen gebruik maken van het TBI Studiefonds. Uiteraard geven we je ook de mogelijkheid om opleidingen te volgen. Tot slot is het bij WTH blijvend mogelijk om tot 40% van je werkweek vanuit huis te werken.


Waar kom je te werken?

WTH maakt onderdeel uit van TBI; één van de grotere bouw-, techniek- en infra concerns binnen Nederland en kenmerkt zich als marktleider en dé specialist op het gebied van comfortsystemen. Al meer dan veertig jaar ontwikkelt, produceert en verkoopt WTH met succes kwalitatief hoogwaardige systemen die een bijdrage leveren aan een laag energieverbruik en een optimaal comfort. Zowel voor nieuwbouw als renovatie. WTH is een dynamisch bedrijf in transitie en volop bezig met innovatie. Momenteel werken we vanuit ons kantoor in Dordrecht, maar binnenkort verhuizen we naar een gloednieuw pand in Capelle a/d IJssel!

Bij WTH kom je in een platte organisatie te werken die waarde hecht aan het persoonlijke karakter van elke samenwerking. Zo werk je nauw samen met je collega’s van de binnen- en buitendienst, maar bijvoorbeeld ook met monteurs, project management en alle andere disciplines in onze organisatie. We werken in een business-to-business (B2B) omgeving, waarin we als team werken aan de realisatie van interessante projecten zoals de Markthal, De Rotterdam (Kop van Zuid) en de Floating Office aan de Rijnhaven.

Wat vragen wij?

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring en een technische omgeving, bij voorkeur in de installatietechniek of aanverwanten;
  • Je hebt een afgeronde technische/commerciële MBO-opleiding;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over procesverbetering en ontwikkeling van zowel jezelf als onze organisatie;
  • Je kunt idealiter vanuit een bestek een goed ontwerp samenstellen;
  • Je bent proactief, klantgericht, ondernemend en assertief.

 

Zie je het zitten?

Herken jij jezelf in dit profiel en zie je WTH wel zitten? Laat het ons weten door te solliciteren via de button. Mocht je vragen hebben over deze vacature, neem gerust contact op met Paul Bertens (RecruiterShare) via +31 6 4329 9305 of paul@bron-recruitment.nl